Pedicure         

  

Manicure       


Nagelstyling    handen en voeten

Mijn-Moment

 
 

Mijn-Moment staat voor verzorging van top tot teen.

Wij onderscheiden ons van andere salons, door behandelingen van zeer hoge kwaliteit te leveren en uitgebreid de tijd voor u te nemen.

U neemt letterlijk een moment voor u zelf en wij nemen ruim de tijd voor u.

Deze bedrijfsfylosofie heeft tot gevolg dat wij kinderen onder de 16 jaar, die zelf geen behandeling ondergaan, geen toegang kunnen verlenen tot de salon tijdens uw behandeling.


De medisch pedicure (Wel erkend ProVoet gecertificeerd, geen vergoedingen zorgverzekering) biedt een breed scala aan behandelingen, niet alleen voor de esthetische kant van de voet, maar ook behandeling van eventuele klachten en de oplossingen die daarbij horen. Bij teennagel correcties weet zij zelfs de medische en esthetische kant van haar vak te combineren. Eventueel kunt u met een onderbeen & voetmassage een behandeling nog relaxter afsluiten.


Door de eveneens gecertificeerde nagelstyliste kunt u uw handen laten verzorgen door middel van een eenvoudige manicure, of uitgebreid de nagels te laten verlengen, lakken en daarna eventueel een heerlijke onderarm & hand massage. Behandelingen uitsluitend met de producten van gerenommeerde merken als Mistero Milano, Lilly Nails en LCN, dus zonder schadelijke MMA’s.


Wilt u wérkelijk eens tijd voor uzelf? Onderga dan één van onze heerlijke relax massages met warme olie.

Ook behoort een volledige body scrub met Dode Zee zout gevolgd door het inmasseren van huid verzachtende Body Butter tot de mogelijkheden.

Het belang van massages neemt steeds meer toe, en niet alleen onder topatleten. U gaat bewust om met uw gezondheid en leidt een actief leven, waarbij de spieren extra belast worden en spanning zich langzaam en ongemerkt op bouwt. Een massage zorgt ervoor dat vermoeidheidsverschijnselen, die het direct gevolg zijn van lichamelijke inspanning, verminderen en brengt de soepelheid in de spieren terug.


Op al deze vlakken geven we advies over de zorg voor uw lichaam, maar waar het met name om gaat, is dat u tijdens uw bezoek aan ons kunt zeggen, dit is ”mijn-moment”.


Bij Mijn-Moment wordt u in de watten gelegd, de behandeltijd is Uw moment voor uzelf, met behandeling op maat.

Naar behoefte kunt u kiezen uit diverse losse behandelingen of een “Treatment” pakket naar keuze.

Wij streven er naar om aantrekkelijke pakket prijzen te hanteren. Zo ontstaat er een divers aanbod dat tegemoet komt aan elke behoefte.

 

Mijn-Moment Oudenbosch

Rolstoel toegankelijk


Pedicure


Manicure


Gelnagels op

tenen

(Teennagel correctie)


Gelpolish op

teennagels en/of natuurlijke nagels v/d handen


Volledige set kunstnagels op handen


Bezoek binnenkort onze nieuwe website!

Een nieuwe site, vraagt om een nieuwe actie,

Houd ons in de gaten!

(Vergeet niet om uw internet historie te verwijderen of te verversen)