Mijn Moment-JANZEN

Vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën, dierlijke bestanddelen en niet getest op dieren.


JANZEN


Al onze producten zijn vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën, dierlijke bestanddelen en niet getest op dieren.

Daardoor komt het bijna nooit voor dat iemand onze verzorgingsproducten niet kan verdragen.
Twijfelt u toch? Kies dan voor een van
de heerlijke geuren voor in huis.

De plastic verpakkingen van JANZEN zijn, zo veel als mogelijk, vervangen door een PLA.
PLA is een plastic vervangende kunststof. Janzen heeft hierbij gekozen voor de vervaardiging uit het residu van suikerriet.

Wat is er fijner dan een moment voor jezelf? Dat heerlijke moment cadeau krijgen!
Schenk uw geliefde, familie, of personeel een heerlijk verwen-moment met JANZEN.

Mijn Moment is, na de brandstore in 's Hertogenbosch, het meest uitgebreide verkooppunt van Nederland.
We hebben altijd alle producten op voorraad. Bij ons slaagt u daarom altijd!

Het home- en bodyconcept van JANZEN biedt persoonlijke geluksmomenten voor iedereen. Deze verwennerij voor lichaam en geest gunnen wij jou ieder moment van de dag. Met ons uitgebreide assortiment kun jij jezelf óf anderen in de watten leggen.

De Janzen producten staan voor ingetogen luxe, puurheid, zuiverheid, design en energie. De producten hebben elk een uniek parfum en vullen elkaar perfect aan. Kom heerlijk tot rust met het Janzen Doucheschuim en verzorg daarna de huid met Janzen Bodylotion in dezelfde geur! Hierdoor is het parfum gemakkelijk op te bouwen en blijft de verslavende geur de gehele dag hangen. Naast Body producten, zijn er ook luxe Janzen Home producten. Vooral de Janzen Geurstokjes zijn bekend bij menig om de verfrissende geuren. De Home collectie van Janzen kent daarnaast ook geurkaarsen welke een sterke geur verspreiden. Ontsteek eens een Janzen Geurkaars in de badkamer tijdens het badderen voor een ultiem verwenmoment!

Wij inspireren je met onze producten voor body, mind & lifestyle. Deze producten zorgen voor een leven vol verwenmomenten voor jezelf, én voor een ander. De unieke formules en pure ingrediënten zorgen namelijk voor een luxe en ontspannen moment van thuiskomen. 

Dus.. zoek een rustig plekje en kom even helemaal tot rust. Wij helpen je daar graag bij. Met onze geurcollecties kom jij écht toe aan het waar je zo naar verlangt. Even helemaal zen.