Mijn Moment met JANZEN

Waarvoor hebben wij uw gegevens nodig en hoe worden ze verwerkt


Privacy en AVG Richtlijnen per 25 mei 2018


Welke gegevens verzamelen wij:
Naam, telefoonnummer, email-adres.

Waarom verzamelen wij deze gegevens:
Mijn Moment heeft deze gegevens nodig voor het optimaal uitvoeren van uw behandelingen en voor het verbeteren van uw klantervaring/ klantenservice. Tevens kunnen wij onze producten en diensten beter aanpassen op de vraag van onze klanten.  
 
Hoe verzamelen we deze gegevens:
Tijdens uw bezoek, telefonisch of bij het plaatsen van een bestelling.
 
Waar worden uw gegevens opgeslagen, wat doen we ermee en met wie worden ze gedeeld:
- Mijn Moment: Administratiesysteem
- Accountant/Boekhouder
- Personeel
- Eventueel kan er sporadisch een nieuwsbrief per mail gestuurd worden

Indien u medewerking heeft verleend aan het maken van foto’s, komen we in aanraking met “ Portretrecht en Auteursrecht”.
Mijn Moment (Auteur) zal de foto’s hoofdzakelijk gebruiken t.b.v. monitoren van de voortgang en behandeling van uw klacht. Daar waar wij foto’s gebruiken voor publicatie doeleinden, zorgen wij er ten allen tijde voor dat u onherkenbaar bent. Hierdoor schenden wij nooit uw privacy en zult u geen beroep op portretrecht hoeven doen. Bovendien vinden wij het klantvriendelijker om altijd eerst uw toestemming te vragen, dus overleggen wij vooraf met u voor welk gebruik u mondeling toestemming geeft.
 
Wij delen uw gegevens alleen met derden als dit nodig is voor het uitvoeren van de overeenkomst. Uw gegevens worden nooit voor commerciële doeleinden met derden gedeeld. Met iedereen waarmee uw gegevens worden gedeeld, is een verwerkingsovereenkomst gesloten zodat uw privacy is gewaarborgd.
 
Voor de belastingdienst zijn wij verplicht uw gegevens 7 jaar lang te bewaren in onze financiële administratie. In dat systeem zullen uw gegevens 7 jaar lang blijven opgeslagen, waarna ze automatisch worden verwijderd.
 
Indien er naar aanleiding van deze kennisgeving vragen zijn, kunt u contact met ons opnemen.
 
Met vriendelijke groet,

Yolanda Wagenaar
www.mijn-moment.nl   info@mijn-moment.nl 06-24357760