JANZEN bij Mijn Moment

VOLLEDIGE KLANTENSTOP: Helaas moeten wij, vanwege een overvolle agenda, op dit moment een volledige krantenstop behandelingen hanteren.


Let op! Indien u zonder afmelden niet op komt dagen, of korter dan 24 uur voor aanvang van uw afspraak afmeld, dan zijn wij genoodzaakt om de gereserveerde behandeling in rekening te brengen!

De salon

Salon Mijn Moment is opgericht door Yolanda Wagenaar op 17 mei 2013 en bestaat dus al ruim 10 jaar! Yolanda is Medisch pedicure en nagelstyliste.
In de salon werken we volgens zeer strenge hygiëne normen, ter voorkoming van besmettingen! Alle instrumenten en oppervlakken worden zorgvuldig gedesinfecteerd.
We werken op afspraak, dus geen onverwachte grote groepen in de salon.

Pedicure, Nagelstyling op handen en voeten en massages


Salon Mijn Moment
Staat voor verzorging van top tot teen voor iedereen.
Wij onderscheiden ons van andere salons, door behandelingen van zeer hoge kwaliteit te leveren en uitgebreid de tijd voor u te nemen. Hygiëne staat daarbij zéér hoog op de prioriteitenlijst!
U neemt letterlijk een moment voor u zelf en wij nemen ruim de tijd voor u.
Deze bedrijfsfilosofie en hygiëne normen hebben tot gevolg dat wij kinderen onder de 16 jaar, die zelf geen behandeling ondergaan, geen toegang kunnen verlenen tot de salon tijdens uw behandeling.

Medisch Pedicure ProVoet
Medisch pedicure Yolanda Wagenaar (Wel erkend ProVoet gecertificeerd, geen vergoedingen zorgverzekering) biedt een breed scala aan behandelingen, niet alleen voor de esthetische kant van de voet, maar ook behandeling van eventuele klachten en de oplossingen die daarbij horen. Bij teennagel correcties weet zij zelfs de medische en esthetische kant van haar vak te combineren. Eventueel kunt u met een onderbeen & voetmassage een behandeling nog relaxter afsluiten.

Nagelstyling
Door de eveneens gecertificeerde nagelstyliste kunt u uw handen laten verzorgen door middel van een eenvoudige manicure, of uitgebreid de nagels te laten verstevigen met hoogwaardige kwaliteitsproducten, lakken met gel polish en daarna eventueel een heerlijke onderarm & hand massage. Wij gebruiken uitsluitend gels van gerenommeerde merken als Art'essa, Lilly Nails en LCN, dus zonder schadelijke MMA’s.

Op al deze vlakken geven we advies over de zorg voor uw lichaam, maar waar het met name om gaat, is dat u tijdens uw bezoek aan ons kunt zeggen, dit is ”mijn-moment”.

Bij Mijn-Moment wordt u in de watten gelegd, de behandeltijd is Uw moment voor uzelf, met behandeling op maat.