Salon Mijn Moment

een moment voor uzelf ...


Schoonheidsbehandelingen


Let op! Indien u zonder afmelden niet op komt dagen, of korter dan 24 uur voor aanvang van uw afspraak afmeld, dan zijn wij genoodzaakt om de gereserveerde behandeling in rekening te brengen!

De schoonheidsbehandelingen worden verzorgd door Antoinette Schmidt. Antoinette heeft haar eigen schoonheidssalon en werkt daarnaast op donderdagen en vrijdagen bij Salon Mijn-Moment. Ze heeft al ruim 12 jaar ervaring met een uitgebreid assortiment aan behandelingen. Ook bij Salon Mijn-Moment zal het aanbod in de toekomst nog uitgebreid worden.Standaard behandeling ongeveer 60 minuten
Behandeling: De Standaard behandeling is voor elk type huid geschikt en duurt ongeveer 60 minuten. De behandeling bevat een analyse, reiniging en dieptereiniging. Indien nodig wordt er een lysing óf peeling toegepast. Verder bestaat de Standaard behandeling uit het verwijderen van comedonen/milia's (indien nodig). De behandeling wordt afgesloten met een gelaatsmassage, masker en dagcreme.

€ 55,00
Luxe behandeling
Behandeling: De Luxe behandeling is voor elk type huid geschikt en duurt ongeveer 75 minuten. De behandeling bevat een analyse, reiniging en dieptereiniging. Indien nodig wordt er een lysing en peeling toegepast. Verder bestaat de Luxe behandeling uit het verwijderen van comedonen/milia's, óf het verven van de wimpers, óf het verven wenkbrauwen of het harsen van bovenlip/kin. De behandeling wordt afgesloten met een uitgebreide gelaatsmassage en masker en dagcreme.

€ 62,50
Super de Luxe behandeling
Behandeling: De Super de Luxe behandeling is voor elk type huid geschikt en duurt ongeveer 90 minuten. De behandeling bevat een analyse, reiniging en dieptereiniging. Indien nodig wordt er een lysing en peeling toegepast. Verder bestaat de Super de Luxe behandeling uit het verwijderen van comedonen/milia's, het verven van de wimpers, het verven wenkbrauwen, het harsen van bovenlip/kin indien gewenst. Altijd uitgebreid met ampoule en serum. De behandeling wordt afgesloten met een zéér uitgebreide gelaats-, hoofd- en nekmassage, masker en dagcreme.

€ 82,50


Verwen momenten … een moment voor uzelf


Andere behandelingen die aangeboden worden zijn:

Harsen onderbenen


€ 24,00
Harsen hele benen


€ 35,00
Harsen bikini óf oksellijn


€ 17,50
Harsen rug


€ 26,00
Verven wimpers


€ 12,50
Verven wenkbrauwen


€ 12,50
Verven wimpers en wenkbrauwen


€ 24,50

Boek nu online: